Skip links

Over ons

Over ons

Zen Zorg is een groeiend zorgbureau met als doel het organiseren en afstemmen van de juiste ambulante zorgverlening in ùw situatie. Zen Zorg:

Ùw zorgbureau!

Onze kernwaardes: Persoonlijke aandachtDeskundigheidGeborgenheidPassie

Zen Zorg is een groeiend zorgbureau met als doel het organiseren en afstemmen van de juiste ambulante zorgverlening, waarbij de persoonlijke dienstverlening en ondersteuning gericht zijn om de gezondheid, regie, participatie en zelfredzaamheid van zorgvrager te bevorderen en zoveel mogelijk te behouden.

Persoonlijke aandacht, deskundigheid, geborgenheid en passie zijn dan ook de kern waarden van Zen Zorg.

We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk op het gebied van ambulante begeleiding en zorgdiensten als persoonlijke verzorging,  en huishoudelijke ondersteuning.

Wij hebben ruime kennis en expertise in huis voor het bieden van zorgdiensten voor onderstaande problematieken:

– Gedragsproblematiek
– Autisme
– Licht verstandelijk beperking
– Angststoornis
– Gedragsstoornis
– Licht verstandelijk beperking

Om in aanmerking te komen voor zorg bij Zen Zorg is een geldige indicatie nodig. Heeft u nog geen geldig indicatie, wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen hiervan.

Missie

Zen Zorg is opgericht met als doel het organiseren en afstemmen van de juiste ambulante zorgverlening voor elke etniciteit, waarbij de persoonlijke dienstverlening en ondersteuning gericht zijn om de gezondheid, regie en participatie te bevorderen.

Visie

Zorgbureau Zen Zorg bestaat uit professionals die kwaliteit, integriteit en passie als fundament van de organisatie beschouwen en hiernaar functioneren. Ieder zorgvrager is uniek en zo zijn ook de behoeften en de wensen. We streven ernaar om aan ieder zorgvrager een vaste begeleider te koppelen, zodat de dienstverlening vertrouwd, persoonlijk en geborgen is.
🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.